Minnas konsertsommaren

Många är vi nog som tycker att det allra bästa som händer på ett helt år är när vi äntligen får åka på den grymma festivalen Sweden Rock, eller när ett av våra favoritband kommer till Sverige för en konsert. För vad är egentligen bättre än musik, och ett riktigt bra hårdrocksband? Det är sådant som gör livet lite roligare att leva, och även om det inte är något som vi egentligen behöver för att överleva, så känns det faktiskt så. Mer konserter och festivaler per år, tack!

Musik. Detta påfund som kommit att ta väldigt stor plats i väldigt många människors liv. Och det är verkligen inget konstigt med det! Musik förgyller många tillfällen, och över lag vårat liv, och att få se sina absoluta favoritartister och band live är därför något av det allra roligaste som man kan göra som musikfan. Just hårdrock är en musikstil som är speciell eftersom den har så många hängivna fans och riktigt bra och i många fall klassiska band. För vem har egentligen inte hört talas om Kiss, Iron Maiden och Black Sabbath? Hårdrock är verkligen en genre som är bred och som gillas av många, så det är inte så konstigt att festivalen Sweden Rock är en av de största i Sverige. Samma sak när grymma hårdrocksband äntligen kommer till vårt avlånga land, det säljer verkligen ut snabbt! Och även om vi såklart önskar att många fler kunde komma hit, och att alla levererade flera konserter per år, så fungerar det inte riktigt så. Istället får man minnas det så gott man kan, och ett bra tips är att göra en Cewe fotobok från Printlife! Många är smarta nog att fota på festivaler och konserter och därför har man massor av fina bilder i sina gömmor. Och där hör de inte hemma! Bättre är det att verkligen göra något av dem. Låt oss därför prata lite om den där fotoboken, som är en otroligt uppskattad grej.

  • Vad är egentligen en bättre present till ens kära vapendragare som man går på varje festival och konsert tillsammans med, om inte en fotobok från året som gått? Vissa låter det till och med bli en tradition, en perfekt julklapp att ge bort i slutet av varje år för att kunna gå igen och minnas. Att ha ett gäng fotoböcker från olika konsertår stående i bokhyllan är verkligen kul.
  • Som ett riktigt hårdrocksfan hinner man gå på en hel del konserter genom livet, och det är svårt att komma ihåg allt. Såklart vill man ha en bok där hemma att kunna bläddra igenom alla sina härliga musikminnen? Perfekt att plocka fram i tid och otid, när man vill komma ihåg vilket gött liv man har.

Att minnas konserter man gått på är med andra ord något man såklart vill göra, för vad är egentligen bättre än Sweden rock? Nä, hårdrock är verkligen något av det bästa som finns, så att njuta av konserter och bra musik är något som ligger på toppen av roliga saker att göra. Rock on!