Kanye West Waves visas på biografer

När det kommer till Kanye West så blir ingen längre förvånad över mannens beteende som tror sig äga världen. Nu när han släpper sitt kommande album nöjer han sig inte med att sälja slut på Madison Square Garden utan han livesänder även ut till 700 biografer världen över så hans fans kan ta del va händelsen. Magi?

3362394-jay-zAtt gå på konsert, ta bilder, lägga upp på Instagram och sedan framkalla bilder från instagram för att tapetsera in sitt rum med poster börjar bli allt vanligare. För, visst är det väl det bästa att ha en poster på sin stjärna som man själv tagit? Mer personligt än så kan det nästan inte bli. Dock kan det bli svårt om man vill ta en bild på Kanye West under den kommande konserten. Detta då man, om man är bosatt i Sverige, får se honom på en bioduk. Har Kanye fått storhetsvansinne? Ja, kanske. Men visst är det även lite härligt att han bryter mot Jantelagen.

Releasekonsert på bio

Det är många tidningar som skriver om denna händelse och vissa biografer som är extra stolta över att få livesända spelningen. Kingsizemagazine skriver att själva konserten kommer att hålla på i 90 minuter, och inte bara kommer han att spela upp den nya skivan utan han kommer även att visa sin nya kollektion Jeezy season 3. Då kan man snabbt räkna ut att det kommer bli tight att spela upp den nya skivan samt visa en kollektion. Spelar han ett spratt med oss? Gaffa skriver att 16 biografer i Sverige kommer att visa spelningen, så om man är ett fan bör man skynda sig för att få tag i biljett.