Bra scenshow och hemliga konserter

Vad är en bra konsertupplevelse egentligen? Gärna en kombination av ett favoritband och bra belysning, ljus, rätt typ av spelningslokal och rätt sinnesstämning kanske.

När det kommer till spelningar och konserter är inte bara plats och band viktigt, det ska även komma till rätt ljuseffekter och bra ljud. Det får du med BigBlack, som du hittar på https://bigblack.se/.

En hemlig spelning med Robyn

Någon som länge hemlighöll sin spelning, både spelplats och hur biljetterna skulle förmedlas, var ingen annan än den svenska världsstjärnan Robyn. För att marknadsföra sitt nya album lät hon de allra mest hängivna fansen få tillgång till biljetter via ett mobilspel.

I Aftonbladet går det att läsa om hur det är stjärnans första album på åtta år och att det heter Honey. Albumet släpptes den 26 oktober och för att lansera plattan hälls en spelning i Stockholmsområdet under lördagen den 27 oktober. Fansen kunde erövra biljetterna genom att spela ett mobilspel som laddades ner som en app. Där var de tvungna att samarbeta och interagera för att samla poäng och tillslut eventuellt komma åt de åtråvärda biljetterna till den hemliga spelningen. De som deltog var tvungna att vara över 18 år och tävlingen pågick fram till den 21 oktober.

Kiss kommer till Sweden Rock för konsert

Några som verkligen utlovar en spektakulär show, och som på något sätt definierar rockshow med eld och raketer på scen är inga andra än bandet Kiss. Nu har det legendariska bandet gått med på att spela på Sweden Rock, och många fans (gamla som nya) är riktigt förväntansfulla. De menar nu att spelningen kommer att pågå i två timmar och vara riktigt uppseendeväckande och häftig. Konserten är en del i avskedsturnén som nu ska påbörjas, de har själva sagt att de kommer sluta på samma sätt som allt började på, med att vara oförlåtliga och ostoppbara.

Kiss har hållit på i 45 år och haft en osannolikt framgångsrik karriär hittills. På konserten i Sverige nästa sommar lovar de att spela alla odödliga klassiker och verkligen vara dramtiska á la Kiss på scenen. Biljetterna till Sweden Rock släpptes redan den 1 november klockan 11. Fler band är Def Leppard, Hammerfall, Skid Row och Magnu. Mer om detta här.